Εχασε το παιχνίδι, αλλά κέρδισε νέα ταλεντάκια η ομάδα γυναικών του ΟΦΗ

Εχασε το παιχνίδι, αλλά κέρδισε νέα ταλεντάκια η ομάδα γυναικών του ΟΦΗ

Εχασαν το παιχνίδι τα κορίτσια του ΟΦΗ, απο τη δεύτερη στη βαθμολογία Αργυρούπολη με 3-1, στην Αθήνα, αλλά κέρδισαν αθλήτριες και έδειξαν ότι το μέλλον, τους ανήκει.

Ο ΟΦΗ πήγε στην Αθήνα με 4 σημαντικές απουσίες λόγω σχολικών υποχρεώσεων (Καλουτσάκη, Αραμπατζή, Βεργετάκη, Ματαλλιωτάκη), αλλά βρήκε λύσεις απο κορίτσια που αγωνίζονται στις παγκορασίδες και κορασίδες του συλλόγου, τις οποίες επιστράτευσε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Προύφας.

Η 14χρονη Σαβίνα Τζώρτα (παγκορασίδα), έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο στην Α2, αγωνιζόμενη στην κρίσιμη θέση της πασαδόρου.

Κοντά σε αυτήν, οι Παπαδάκη (παγκορασίδα), Μπελενιώτη (κορασίδα), Ζλατιλίδου (κορασίδα), Βυνιχάκη (κορασίδα), που έδειξαν ότι αποτελούν το αύριο της ομάδας, αλλά και το σήμερα αυτής, καθώς δείχνουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν.

"Μπορώ να πώ ότι κάποια στιγμή συγκινήθηκα με το πάθος των αθλητριών μας" ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Προύφας.

"Με τόσες απουσίες και παλέψαμε το παιχνίδι, με μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Η μικρή μας, η πασαδόρος, η Τζώρτα, έκανε ντεμπούτο, με εξαιρετικό παιχνίδι, όπως και η Βυνιχάκη. Η ομάδα μας, έχει μέλλον και αυτό μας χαροποιεί", συμπλήρωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Η ομάδα γυναικών του ΟΦΗ, παραμένει σταθερά στην εξάδα της Α2 βόλεϊ.

Τα σετ: 25-11,23-25, 25-18, 25-18.

ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): Πρινιωτάκη, Πιτσούλη, Φανουδάκη Ελ, Φανιουδάκη Νικ, Μαριάτου, Κοζωνάκη, Παπουλίδου, Φραγκιαδού, Τζώρτα, Πετροπούλου, Παπαδάκη, Μπελενιώτη, Ζλατιλίδου, Βυνιχάκη.

Δείτε το παιχνίδι σε LIVE STREAMING.