Ετοιμες να γράψουν ιστορία οι γυναίκες του ΟΦΗ στο βόλεϊ-Με νίκη επί του Φοίβου την Κυριακή (5μμ) στο ΒΑΚ ανεβαίνουν στην Α2

Ετοιμες να γράψουν ιστορία οι γυναίκες του ΟΦΗ στο βόλεϊ-Με νίκη επί του Φοίβου την Κυριακή (5μμ) στο ΒΑΚ ανεβαίνουν στην Α2

Ετοιμες να γράψουν ιστορία, είναι οι γυναίκες του ΟΦΗ στο βόλεϊ.

Κέρδισαν το Νηρέα Χίου με 3-0 σετ (25-16, 25-13, 25-12), έκαναν τη δεύτερη νίκη τους σε τρία παιχνίδια στο ειδικό τουρνουά ανόδου που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου και την Κυριακή (14/5, 5μμ) παίζουν την άνοδο με τον Φοίβο Μελισίων, σε ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας, για το γυναικείο τμήμα βόλει του ΟΦΗ, καθώς με νίκη, θα βρεθεί στην Α2.

Το παιχνίδι απέναντι στην πιο αδύναμη, αλλά μαχητική ομάδα του τουρνουά, την ομάδα της Χίου, ο ΟΦΗ έκανε επίδειξη ισχύος, ενώ ο προπονητής Νίκος Προύφας, είχε την ευκαιρία να δώσει ανάσες σε βασικές αθλήτριες του, ενόψει του τελικού της Κυριακής με τον Φοίβο.

Ολα τα σετ κύλησαν άνετα για τον ΟΦΗ.

Με όπλο το σερβίς, που διέλυσε την υποδοχή του αντιπάλου, τα κορίτσια του ΟΦΗ, καθάρισαν εύκολα το παιχνίδι και ετοιμάζονται την Κυριακή να γράψουν ιστορία και να πανηγυρίσουν στο σπίτι τους, μια μεγάλη άνοδο.

Στο πρώτο σετ, ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω με 1-4, αλλά άρχισε γρήγορα να ανεβάζει στροφές. Προηγήθηκε με12-8 και 20-15 με το σερβίς της Πρινωτάκη και έκλεισε το σετ με 25-16.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με ένα μεγάλο σερί για τον ΟΦΗ με το φαρμακερό σερβίς της Ελευθερίας Φανιουδάκη (8-1), ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 14-4 με το μπλόκ της Πρινιωτάκη και στη συνέχεια κυριάρχησε για να κλείσει το σετ με 25-13.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το τρίτο σετ, (16-12, 21-12), ο Προύφας φρέσκαρε την ομάδα του και ο ΟΦΗ τελείωσε το σετ και το παιχνίδι με 25-12.

Τα σετ: 25-16, 25-13, 25-12.

Το ρόστερ του ΟΦΗ (Προύφας): Κοζωνάκη, Καλουτσάκη, Δόσπρα (λ), Παπουλίδου, Γκιζιώτη, Φανιουδάκη Ε., Πρινιωτάκη, Πετροπούλου, Μπελενιώτη, Βινιχάκη, Φανιουδάκη Ν. Χρυσιλίου, Βουρεξάκη, Πιτσούλη, Κουρνιδάκη, Γεωργοπούλου, Ζλατιλίδου, Κανδυλάκη, Ματαλλιωτάκη, Φραγκιαδού, Λούπη.

To ρόστερ του Νηρέα Χίου (Φραγκούλης Κυκλαδίτης): Σουλτανή, Κυκλαδίτη, Μπίμπα, Βάλβη, Κινδύλα, Φρίπη, Μπότσι, Χαϊτλή, Κλουμάση, Χριστοπούλου.

Δείτε το παιχνίδι ΟΦΗ-Νηρέας Χίου.