ΕπιστρΟΦΗ στο γήπεδο

ΕπιστρΟΦΗ στο γήπεδο

Το βόλει του ΟΦΗ, επιστρέφει σήμερα Δευτέρα (5/9) στο γήπεδο, για το ξεκίνημα της προετοιμασίας, για τη νέα σεζόν, 4η συνεχόμενη, στην Volley League.

Το πρώτο ραντεβού έχει δοθεί από τον Κώστα Δεληκώστα, στις 6μμ στο κλειστό γυμναστήριο, του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Η «πρώτη» του ΟΦΗ θα έχει απουσίες, καθώς οι ξένοι παίκτες, αλλά και κάποιοι από τους Ελληνες, αναμένονται μέσα στην εβδομάδα.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, βρίσκεται από την Κυριακή στο Ηράκλειο και είχε μια πρώτη συνάντηση με τους συνεργάτες του, για το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Αργότερα, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης παρέθεσε δείπνο στους προπονητές και το στάφ της ομάδας, αλλά και σε όσους παίκτες βρίσκονται στο Ηράκλειο.

Ο Γιάννης Δανδάλης καλωσόρισε τους αθλητές και τους προπονητές και τους ευχήθηκε υγεία και μια επιτυχημένη σεζόν, για την ομάδα.

Με βάρη το πρωί και προπόνηση το απόγευμα στο γήπεδο, ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει σιγά-σιγά την προετοιμασία του και από το τέλος της εβδομάδας, που αναμένονται στο Ηράκλειο όλοι οι παίκτες, θα μπεί σε φουλ ρυθμούς.