Εκανε το 3Χ3 ο ΟΦΗ με νίκη δια πυρός και σιδήρου στην Αλεξανδρούπολη (2-3)

Εκανε το 3Χ3 ο ΟΦΗ με νίκη δια πυρός και σιδήρου στην Αλεξανδρούπολη (2-3)

Νίκη δια πυρός και σιδήρου για τον ΟΦΗ, στην Αλεξανδρούπολη, επί του ιστορικού Εθνικού με 3-2 σετ.

Μετά τον Πανιώνιο, ο ΟΦΗ, έπαιξε με τη φωτιά, αλλά βγήκε νικητής σε ένα ακόμη παιχνίδι-θρίλερ, το οποίο κέρδισε στο ται-μπρέικ με 15-17, στο δεύτερο του ματς μπολ, ενώ και οι γηπεδούχοι είχαντη δική τους ευκαιρία, στο 15-14.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο ΟΦΗ στο ται-μπρέικ, έβγαλε μεγάλα αποθέματα ψυχής, κάνοντας μεγάλη ανατροπή, καθώς γύρισε το σετ απο το 10-5 και το 12-8, που είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι.

Ο ΟΦΗ όμως, είχε στο καυτό φινάλε, την προσωπικότητα του Σλοβένου διαγώνιου Ματέι Μιχαίλοβιτς, ο οποίος  (σε συνδιασμό με το καλό σερβίς του Ρουμελιωτάκη), σήκωσε την ομάδα στην πλάτη του και την οδήγησε στη νίκη.

Ο ΟΦΗ άφησε ένα πόντο στην Αλεξανδρούπολη, η εμφάνιση του, ήταν γενικώς προβληματική και πρέπει να απασχολήσει το τεχνικό επιτελείο, όμως σε αυτά τα παιχνίδια και στον πρωταθλητισμό, μετράνε οι νίκες.

Ο ΟΦΗ με 3Χ3 συνεχίζει αήττητος στην Pre League και συνεχίζει την πορεία του, σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία, με πολλές κακοτοπιές, στις οποίες θα πρέπει να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει, ώστε να πετύχει το στόχο του.

Το ρεπό, που ακολουθεί το Σαβνατοκύριακο (υπάρχει το παιχνίδι με την Σάμο, που έχει αποβληθεί απο το πρωτάθλημα) θα δώσει την ευκαιρία στον ΟΦΗ να ξεκουραστεί, μετά απο ένα πολύ δύσκολο δεκαήμερο, με ιώσεις στην ομάδα, που επηρέασαν τους παίκτες, αλλά τουλάχιστον πέτυχαν δυο νίκες με Ερυθραία και Εθνικό.

Στην ιστορική Αλεξανδρούπολη, οι παίκτες του Εθνικού τα έδωσαν όλα και έβαλαν πραγματικά δύσκολα στον ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα, πήρε πολύ εύκολα το πρώτο σετ 13-25 και εκεί υποτίμησε τον αντίπαλο.

Ο Εθνικός, επέστρεψε στο παιχνίδι και πήρε τα δυο επόμενα σετ με 25-21 και 25-23, κάνοντας την ολική ανατροπή.

Ο ΟΦΗ σοβαρεύτηκε, καθάρισε το τέταρτο σετ πολύ εύκολα με 12-25 , έκανε το 2-2 και όλα κρίθηκαν στο ται-μπρέικ.

Εκεί έγινε μάχη.

Ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω με 10-5 και 12-8, αλλά εκεί μίλησε η προσωπικότητα του Μιχαίλοβιτς, αλλά και το σερβίς του Ρουμελιωτάκη.

Ο ΟΦΗ έτρεξε ένα σερί 6-1 και με το 13-14 (Μιχαίλοβιτς) βρέθηκε στο πρώτο ματς μπολ.

Το παιχνίδι όμως δεν είχε τελειώσει.

Με δυο συνεχόμενους πόντους, οι γηπεδούχοι έστειλαν το παιχνίδι σε δικό τους ματς μπολ (15-14).

Ο Καφαντάρης, με ένα κρίσιμο πόντο για τον ΟΦΗ έκανε το 15-15, ο πασαδόρος του ΟΦΗ Ρουσόπουλος το 16-15 και ο ΟΦΗ με ένα δικό του 2-0, έφερε το παιχνίδι σε δεύτερο ματς μπολ, με τον Μιχαίλοβιτς να τελειώνει το παιχνίδι με 15-17.

Τα σετ: 13-25, 25-21, 25-23, 12-25, 15-17.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Γιώργος Ανδραβίζος): Βαφειάδης, Παπάζογλου, Καβαρατζής, Δημητριάδης, Κυριακίδης, Κεσκίνης, Μπουφίδης / Γκοτσίδης (λ), Μπατίλης, Λομπούτης, Κυριακίδης, Στοιλούδης, 

ΟΦΗ (Νίκος Αντωνιάδης):  Γκόνας, Γωνιωτάκης,  Μιχελάκης (λ), Μπαρντακτζιάν, Ρουσσόπουλος, Ρουμελιωτάκης, Μάκινεν, Δαρίδης, Μιχάιλοβιτς, Καφαντάρης.

*Αρχηγός αποστολής του ΟΦΗ στην Αλεξανδρούπολη, ήταν ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Δανδάλης. 

Δείτε το παιχνίδι που μεταδόθηκε σε LIVE STREAMING.