Δεύτερη θέση στην Ελλάδα στο Κ19 Beach Volley η Ελένη Καλουτσάκη του ΟΦΗ

Δεύτερη θέση στην Ελλάδα στο Κ19 Beach Volley η Ελένη Καλουτσάκη του ΟΦΗ

Συνεχίζονται οι επιτυχίες απο αθλήτριες του ΟΦΗ, σε Πανελλήνιο επίπεδο, στο Beach Volley.

Μετά την 3η θέση στην Ελλάδα, που κατέκτησαν οι Πρινιωτάκη και Πιτσούλη στην κατηγορία Κ17, ήρθε η σειρά της Ελένης Κλαουτσάκη, να κατακτήσει την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ19, που έγινε στην Κεφαλονιά.

Η αθλήτρια του ΟΦΗ, μαζί με την Δανάη Αραμπατζή (Πήγασος), προκρίθηκαν στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος, όπου ηττήθηκαν, απο τις Κουκουδίτσα Κυριακή και Λιόφτη Κατερίνα, με 2-0 (9-21, 19-21) και κατέλαβαν την δεύτερη θέση στην Ελλάδα.

Ωστόσο, στο ίδιο τουρνουά υπήρχαν και άλλες επιτυχίες απο αθλήτριες του ΟΦΗ, που κατέκτησαν χαμηλότερες θέσεις, με τις Ελευθερία και Νικολέτα Φανιουδάκη και Ελευθερία Φετφατζή και Εμμανουέλα Πιτσούλη, να μπαίνουν στην τελική οκτάδα, του τουρνουά.

Οπως ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, «όλες οι ομάδες μας έδειξαν πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και τους εύχομαι καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Τώρα,  θα πάρουν μερικές μέρες ξεκούραση και μετά ξεκινάμε με τα κορίτσια του ΟΦΗ την μεγάλη μας προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Α2 βόλει».

Στην κεντρική φωτογραφία, η Ελένη Καλουτσάκη του ΟΦΗ, δεξιά με την συναθλήτρια της Δανάη Αραμπατζή (Πήγασος), που κατέκτησαν την δεύτερη θέση στην Ελλάδα.