Γράφουν ιστορία στην Α2 βόλεϊ τα κορίτσια του ΟΦΗ- Νέα μεγάλη νίκη επί της Ηλιούπολης (3-0)

Γράφουν ιστορία στην Α2 βόλεϊ τα κορίτσια του ΟΦΗ- Νέα μεγάλη νίκη επί της Ηλιούπολης (3-0)

Τα τρομερά κορίτσια του ΟΦΗ, γράφουν ιστορία, στην πρώτη τους συμμετοχή στην Α2 βόλει.

Τα 17χρονα κορίτσια του ΟΦΗ, κέρδισαν και την Ηλιούπολη στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου με 3-0 σετ (25-18, 25-22, 25-21), πέτυχαν την 3η συνεχόμενη νίκη τους και εδραιώνονται στην 5η θέση και τα ψηλά πατώματα της κατηγορίας, εντυπωσιάζοντας με τον ενθουσιασμό, το ταλέντο τους, αλλά και την ποιότητα τους.

Στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη, το σερβίς των κοριτσιών του ΟΦΗ, κατέστρεψε την υποδοχή του αντιπάλου, ενώ και στο μπλοκ, ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος και πήρε σχετικά εύκολα το "καθαρό" τρίποντο.

Στην λήξη του αγώνα, αθλήτριες τεχνικό επιτελείο και διοίκηση, πανηγύρισαν τη νέα μεγάλη νίκη (είχαν προηγηθεί εκείνες με Ρέθυμνο και Ιωνικό), σε ένα μαγικό βολεϊκό διήμερο για τον ΟΦΗ στο κλειστό του ΒΑΚ, καθώς είχε προηγηθεί η μεγάλη νίκη των Ανδρών επί του Ηρακλή με 3-0, στην Pre League Ανδρών.

Στο πρώτο σετ, ο ΟΦΗ, ειχε σε υψηλό επίπεδο το μπλοκ και το σερβίς.

Με το σερβίς της Πρινιωτάκη και τα μπλοκ της Κοζωνάκη προηγήθηκε με 8-2 και 10-3 με τον προπονητή της Ηλιούπολης να παίρνει δυο γρήγορα τάιμ-άουτ για να αφυπνίσει τις αθλήτριες του.

Με δυο συνεχόμενους πόντους της Πιτσούλη ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 12-6 και 15-8 με άσο της ίδιας.

Η Ηλιούπολη μείωσε σε 16-12 με πόντους της Σακελλαρίου, αλλά μετά το τάιμ άουτ του Νίκου Προύφα, ο ΟΦΗ απάντησε με ένα 5-0, προηγήθηκε με 21-12 και τελείωσε το σετ με διαδοχικούς πόντους της Αραμπατζή με 25-18.

Στο δεύτερο σετ, η υποδοχή του ΟΦΗ, δεν ήταν τόσο καλή, αλλά το μπλόκ και το ερβίς παρέμειναν αξιόπιστα.

Το σετ ήταν όμως, πιο ανταγωνιστικό.

Με κορυφαία την αριστερόχειρα διαγώνιο Σακελαρίου, η Αργυρούπολη, πέρασε με 18-20, αλλά τα κορίτσια του ΟΦΗ έκαναν μια εντυπωσιακή ανατροπή, με το σερβίς της Πρινιωτάκη, η οποία διέλυσε την υποδοχή της Αργυρούπολης.

Με ένα σερί 6-0, προηγήθηκαν με 24-20 και τελικά πήραν το σετ με 25-22 με τον πόντο της Μαριάτου με μπλοκ άουτ να στέλνει τον ΟΦΗ στο 2-0.

Στο τρίτο σετ, τα κορίτσια του ΟΦΗ, ξεκίνησαν νευρικά και επηρεάστηκαν απο κάποια σφυρίγματα των διαιτητών. Μετά το ταιμ-άουτ του Νίκου Προύφα στο 5-9, η εικόνα του ΟΦΗ βελτιώθηκε.

Η ομάδα της Αργυρούπολης, έμεινε μπροστά, μέχρι το 11-14.

Με το σερβίς της Νικολέτας Φανιουδάκη, ο ΟΦΗ έκανε ένα εντυπωσιακό come back.

Mε ένα σερί 8-1, προηγήθηκε με 19-15 και 21-16 με την Σακελλαρίου να βγάζει εντυπωσιακή άμυνα με το πόδι, αλλά ο ΟΦΗ να κερδίζει το πόντο, το σετ (25-21) και το παιχνίδι με την Εύη Πρινιωτάκη να κλείνει το ματς με διαδοχικούς πόντους.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, ανέφερε ότι  "ειμαι υπερήφανος για την εικόνα των κοριτσιών μας. Δουλεύω με 18 αθλήτριες και σε κάθε παιχνίδι, κερδίζουμε και άλλη μια. Εχουμε κάνει τρείς νίκες, είμαστε στην 5η θέση, αλλά αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο, είναι ότι παίζουμε καλό βόλεϊ".

Ο προπονητής της Ηλιούπολης Βασίλης Αρναούτης ανέφερε ότι "ο ΟΦΗ μπορεί αν είναι νεανική ομάδα, αλλά είναι απο τις καλύτερες στην κατηγορία. Εμείς δειξαμε και πάλι κάποιες παθογένειεςμε εύκολα λάθη".

ΟΦΗ-Ηλιούπολη 3-0 (Τα σετ: 25-18, 25-22, 25-21)

Διαιτητές: Kουνδουράκη, Κανδηλιεράκης. Σημειωτής: Παπαδάκη Αναστασία.

ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): Καλουτσάκη, Αντιφυλιώτη, Πρινιωτάκη, Παπουλίδου, Μαριάτου,Αραμπατζή, Φανιουδάκη Ν., Μπελενιώτη, Πιτσούλη, Κοζωνάκη, Παπαδάκη, Βυνιχάκη, Ματαλλιωτάκη, Φανιουδάκη Ελ.

Ηλιούπολη (Βασίλης Αρναούτης): Μαρκάκη, Δούμπα, Κουλοπούλου, Συμεωνίδου, Ευθυμιοπούλου, Χαυτα, Χαραβελούλη, Πασσά, Οικονομοπούλου, Σταμοπούλου, Σακελλαρίου.

Δείτε το παιχνίδι που μεταδόθηκε σε LIVE STREAMING.