Γιώργος Τζιουμάκας: "Αφιερωμένο στη μητέρα μου το βραβείο του MVP" (VIDEO)

Γιώργος Τζιουμάκας: "Αφιερωμένο στη μητέρα μου το βραβείο του MVP" (VIDEO)

"Αφιερώνω το βραβείο του MVP στους γονείς μου και ειδικότερα στη μητέρα μου, που πέρασε ένα δύσκολο διάστημα και τώρα είναι μια χαρά. Θέλω να είναι πάντα καλά" ανέφερε συγκινημένος ο διεθνής διαγώνιος του ΟΦΗ Γιώργος Τζιουμάκας, που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 12ης αγωνιστικής στην Volley League, καθώς πέτυχε 25 πόντους, στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη του ΟΦΗ, στην Σκύδρα (0-3), που τον κράτησε ζωντανό στην μάχη της σωτηρίας.

To μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, χειροκροτήθηκε θερμά απο τους συμπαίκτες του, στην ανακοίνωση της διάκρισης, που έγινε απο τον προπονητή του ΟΦΗ, Κώστα Δεληκώστα, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης.

Οπως είπε ο Γιώργος Τζιουμάκας "ευχαριστώ πολύ για την επιλογή του MVP. Ο τίτλος ανήκει σε όλη την ομάδα. Η δουλειά ήταν ομαδική και όλοι παίξαμε για να έρθει το αποτέλεσμα.Πάνω απο όλα μετράει η νίκη. Ηταν για μας ένα πολύ σημαντικό ματς. Χαίρομαι για τη διάκριση, αλλά πάνω απο όλα χαίρομαι γιατί η ομάδα πήρε ένα σημαντικό παιχνίδι. Το βόλει είναι ομαδικό άθλημα και πάνω απο όλα μετράει να κερδίζει η ομάδα. Αν κερδίζει η ομάδα, είσαι χαρούμενος, αν δεν κερδίζει δεν έχει νόημα".

O Kώστας Δεληκώστας, με την σειρά του, έπλεξε με δηλώσεις του, το εγκώμιο του παίκτη του ΟΦΗ, τον οποίο και χαρακτήρισε την μεγαλύτερη μεταγραφή, που έχει κάνει ο σύλλογος στην ιστορία του.

Οπως είπε "ο Γιώργος Τζιουμάκας είναι για μένα η καλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ΟΦΗ. Δεν είναι μόνο το παιχτικό κομμάτι στο παιχνίδι με τη Σκύδρα, που έδωσε πνοή. Ανέβασε όλη την ομάδα, έδωσε αυτοπεποίθηση και στους υπόλοιπους παίκτες. Είναι πολύ ευχάριστο και πολύ τιμητικό για μας, που βγήκε MVP. Μακάρι να βγάλουμε και άλλο παίκτη".

O ΟΦΗ για την 13η αγωνιστική, αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ, στην Πυλαία. Οπως είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ "ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ μέσα στο παλατάκι είναι πολύ δυνατός. Είναι απο τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Θα ενισχυθούμε και με το νέο μας κεντρικό, τον Μπλούμπεργκς, Θέλαμε ένα κεντρικό δίπλα στην πάσα. Έχει καλό σέρβις και είναι καλός στην επίθεση. Κάνουμε μια νέα αρχή και χρειαζόμαστε νίκες για να σωθούμε".

Ο Γιώργος Τζιουμάκας, με την σειρά του, ανέφερε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ότι "ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που πάει για πρωτάθλημα. Έχει άλλους στόχους απο εμάς. Πάμε να βρούμε ρυθμό και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Η αποστολή του ΟΦΗ, θα αναχωρήσει το Σάββατο το πρωί αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη και θα κάνει δυο προπονήσεις στην Πυλαία, το Σάββατο και την Κυριακή το πρωί. Θα επιστρέψει την Κυριακή το βράδυ.