Γιάννης Δανδάλης: "Να γεμίσει το γήπεδο με παιδιά απο το Ηράκλειο και την Κρήτη στο Σούπερ Καπ" (VIDEO)

Γιάννης Δανδάλης: "Να γεμίσει το γήπεδο με παιδιά απο το Ηράκλειο και την Κρήτη στο Σούπερ Καπ" (VIDEO)

"Να γεμίσει με παιδιά απο το Ηράκλειο και την Κρήτη το γήπεδο" ευχήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ και ταμίας της ΕΣΑΠ Γιάννης Δανδάλης, με αφορμή το Σούπερ Καπ, που θα γίνει την Τετάρτη (4/1, 7.15μμ), στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο Γιάννης Δανδάλης χαρακτήρισε τον τελικό μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ως τον κορυφαίο αγώνα, που έχει γίνει στην Κρήτη.

Η τοποθέτηση του Γιάννη Δανδάλη:

"Να ευχηθώ καλή χρονιά και να έχουμε υγεία, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα. 

Για μένα είναι μεγάλη χαρά που θα φιλοξενήσει το Ηράκλειο και η Κρήτη μια τέτοια διοργάνωση.

Είναι ίσως ο πιο σημαντικός αγώνας, σε ότι αφορά στην αξία των δυο αντιπάλων.

Είναι χαρά και για τον ΟΦΗ που επέλεξε η Λίγκα να φιλοξενηθεί ο αγώνας στο γήπεδο μας, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Τέτοιες διοργανώσεις, για το Ηράκλειο και την Κρήτη, μόνο καλό μπορούν να δώσουν.

Είναι καλό για τα μικρά παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα του βόλει σε υψηλό επίπεδο.

Η χαρά μου θα είναι να γεμίσει απο παιδιά το κλειστό γυμναστήριο και να πάρουν παραστάσεις και κίνητρα για να ασχοληθούν με το άθλημα.

Εύχομαι και στις δυο ομάδες καλή επιτυχία. Να γίνει ένας καλός αγώνας, που είμαι σίγουρος ότι θα γίνει και ας κερδίσει ο καλύτερος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Κρήτης, για την υποστήριξη της, στην διοργάνωση, αλλά και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού".

Ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ

Το ΤΑΑ ΟΦΗ καλωσορίζει στο Ηράκλειο και την Κρήτη, δυο απο τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό και τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ, για το Σούπερ Καπ, που είναι μια γιορτή του βόλει.

Καλωσορίζει ακόμη τα στελέχη της ΕΣΑΠ, της ΕΟΠΕ, τους δημοσιογράφους, που θα καλύψουν αυτό το μεγάλο γεγονός, που είναι τιμή για τον ΟΦΗ, που θα φιλοξενηθεί στο "παλατάκι" μας, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Κάθε τέτοιο μεγάλο αθλητικό γεγονός που διεξάγεται στην Κρήτη, ανεβάζει το επίπεδο του αθλητισμού και προσφέρει παραστάσεις στα νέα παιδιά.

Θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο απο παιδιά, απο όλους τους συλλόγους του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Σαν οικοδεσπότες, του μεγάλου αγώνα, ευχόμαστε το παιχνίδι να είναι μια γιορτή του βόλει και να απολαύσουμε ένα σπουδαία παιχνίδι υψηλού επιπέδου.