Γιάννης Δανδάλης: "Καλώ ξανά τον κόσμο του ΟΦΗ, να είναι δίπλα μας, στον πρώτο τελικό με τον Πανιώνιο"

Γιάννης Δανδάλης: "Καλώ ξανά τον κόσμο του ΟΦΗ, να είναι δίπλα μας, στον πρώτο τελικό με τον Πανιώνιο"

"Καλώ και πάλι τον κόσμο του ΟΦΗ, να είναι δίπλα μας, στον πρώτο τελικό με τον Πανιώνιο. Η ομάδα μας, έδειξε όλη τη χρονιά, ότι αξίζει να επιστρέψει στην Volley League" τονίζει ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, για τον πολύ σημαντικό πρώτο τελικό της Τετάρτης (10/4, 5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, όπου ο ΟΦΗ θέλει να κάνει την πρώτη απο τις δυο νίκες που χρειάζεται, για να επιστρέψει στα σαλόνια.

"Πάντα σε μια τέτοια σειρά αγώνων, το πρώτο ματς είναι το σπουδαιότερο. Είμαστε σε καλή κατάσταση. H ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα, στα τελευταία παιχνίδια. Με τη συνολική της παρουσία, όλη τη χρονιά, αξίζει να βρίσκεται του χρόνου στην Volley League. Δείξαμε μια σταθερότητα και ήμασταν όλη τη χρονιά, είτε πρώτοι, είτε δεύτεροι. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε" επισημαίνει ο πρόεδρος του ΟΦΗ και καταλήξει με ένα μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας.

"Ο κόσμος γνωρίζει  πιστεύω την κρισιμότητα του αγώνα.  Τον καλώ να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη και να μας βοηθήσει για να πετύχουμε το στόχο μας".

Στο παιχνίδι ΟΦΗ-Πανιώνιος, την Τετάρτη (10/4, 5μμ), στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, υπάρχει ελεύθερη είσοδος στους φιλάθλους.