Γιάννης Δανδάλης: "Είμαι περήφανος για τα κορίτσια του ΟΦΗ. Έγιναν σοβαρά λάθη απο τους διαιτητές"

Γιάννης Δανδάλης: "Είμαι περήφανος για τα κορίτσια του ΟΦΗ. Έγιναν σοβαρά λάθη απο τους διαιτητές"

Τα κορίτσια του ΟΦΗ έγραψαν ιστορία, καθώς έφτασαν στις 8 καλύτερες ομάδες της χώρας, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20, που διεξήχθη στο κλειστό της Μεταμόρφωσης στην Αθήνα, ωστόσο, το φινάλε τους άφησε γλυκόπικρη γεύση, καθώς έφτασαν μια ανάσα απο την πρόκριση στους "4", αλλά ηττήθηκαν με 3-2 στο ται-μπρέικ απο τις Αμαζόνες, μετά απο ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με τρομερές ανατροπές (25-23, 32-30, 19-25, 20-25, 17-15) και έχασαν την ευκαιρία, να συνεχίσουν το όμορφο ταξίδι τους, στο Φάιναλ Φορ.

Η προσπάθεια των κοριτσιών του ΟΦΗ, στο παιχνίδι με τις Αμαζόνες ήταν συγκινητική.

Αν και βρέθηκαν να χάνουν, με  2-0 σετ, ισοφάρισαν σε 2-2.

Αλλά και στο ται-μπρέικ, χρειάστηκε να κάνουν μια σπουδαία ανατροπή και απο 8-0 που έχαναν, ισοφάρισαν σε 13-13 , αλλά τελικά έχασαν  με 17-15.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, που βρέθηκε στο πλευρό των κοριτσιών του ΟΦΗ, στον ιστορικό προημιτελικό, μοίρασε μπράβο στις αθλήτριες του ΟΦΗ και μίλησε με συγκινητικά λόγια,  για την ψυχή που έδειξαν και την εικόνα που παρουσίασαν σε όλο το τουρνουά.

Οπως ανέφερε ο Γιάννης Δανδάλης "τους αξίζουν πολλά μπράβο. Είμαι περήφανος για τα κορίτσια μας και την προσπάθεια που έκαναν. Για μένα είναι οι νικήτριες του τουρνουά. Και δεν το λέω μόνο εγώ, το λένε όλοι όσοι παρακολουθούν, τη δουλειά που γίνεται στον ΟΦΗ. Ολη η Ελλάδα, μιλάει για αυτές και τα μηνύματα που δεχόμαστε, είναι πραγματικά πολύ συγκινητικά και τους αξίζουν συγχαρητήρια", ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, που δεν έκρυψε την ενόχληση του, για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, ειδικά στο πρώτο σετ του αγώνα.

Οπως ανέφερε ο Γιάννης Δανδάλης "ποτέ δεν μιλάω για τους διαιτητές. Οφείλω όμως να πω, ότι έγιναν πολύ σοβαρά λάθη, απο τους διαιτητές, στο πρώτο σετ. Θα έλεγα ότι το πρώτο σετ, κρίθηκε απο λάθη των διαιτητών και μάλιστα σε κρίσιμα σημεία, μετά το 20. Προσωπικά, μέτρησα τρία σοβαρά λάθη. Δεν μιλάω για δόλο,για να μην παρεξηγηθώ. Μιλάω για λάθη. Δυστυχώς ήταν σε βάρος μας".

Ο Γιάννης Δανδάλης, μιλάει με περηφάνια για τη φουρνιά αυτή των κοριτσιών του ΟΦΗ.

"Δεν θέλω να αδικήσω καμία ομάδα, απο όσα χρόνια βρίσκομαι στον ΟΦΗ. Αλλά αυτή η ομάδα, είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Εχουν πετύχει τόσα πολλά. Είναι κορίτσια απο την Κρήτη, έχουν τρομερό ταλέντο και θα μας χαρίσουν στο μέλλον και άλλες μεγάλες επιτυχίες. Θέλω να έχουν ψηλά το κεφάλι και τα καλύτερα είναι μπροστά τους".