Αποθέωση για τις πρωταθλήτριες του ΟΦΗ-Ξέφρενα πανηγύρια για την κατάκτηση του τίτλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αποθέωση για τις πρωταθλήτριες του ΟΦΗ-Ξέφρενα πανηγύρια για την κατάκτηση του τίτλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με δυο νίκες στους τελικούς (μια στο κλειστό του ΒΑΚ με 3-0 σετ και μια στα Χανιά με 3-2 σετ) οι γυναίκες του ΟΦΗ, πήραν ξανά το πρωτάθλημα Κρήτης.
Μετά το τέλος του δεύτερου τελικού στα Χανιά με τον Κύδωνα, το πανηγύρι των κοριτσιών του ΟΦΗ, ήταν ξέφρενο, ενώ έγινε και η απονομή, του Κυπέλλου, για την κατάκτηση του τίτλου.
Τα κορίτσια του ΟΦΗ, το χάρηκαν με την ψυχή τους και πλέον ως πρωταθλήτριες Κρήτης, θα δοκιμάσουν την τύχη τους, στα μπαράζ, για άνοδο στην Α2 κατηγορία.
Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Προύφας στις δηλώσεις του, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μοίρασε συγχαρητήρια στις αθλήτριες του.
Οπως ανέφερε "είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, για της γυναίκες του ΟΦΗ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, απο τα κορίτσια. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα μπαράζ, για να πετύχουμε την άνοδο στην Α2. Θέλω να πώ μεγάλο ευχαριστώ τον πρόεδρο μας, τον Γιάννη Δανδάλη για τη μεγάλη του στήριξη όλη τη σεζόν. Και και στους φιλάθλους μας, που ήταν μαζί μας, σε όλα τα παιχνίδια. Συγχαρητήρια και στα κορίτσια του Κύδωνα για την προσπάθεια τους. Οι τελικοί των γυναικών, ήταν μια διαφήμιση για το βόλει της Κρήτης".

 

Οι φωτογραφίες είναι απο τα πανηγύρια των κοριτσιών του ΟΦΗ, στα Χανιά, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλει γυναικών.