Ανάψανε φωτιά και...μεγαλώνουν οι υποδομές του ΟΦΗ στο βόλει (VIDEO+ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανάψανε φωτιά και...μεγαλώνουν οι υποδομές του ΟΦΗ στο βόλει (VIDEO+ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο ΟΦΗ έχει ομάδα στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει, ωστόσο η ανάπτυξη των υποδομών, είναι απο τους πρωταρχικούς στόχους, που έχει θέσει ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης.

Ο ΟΦΗ διαθέτει πλέον πάνω απο 150 παιδιά σε αγόρια και κορίτσια, ενώ έχει ομάδες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και πρωταγωνιστεί πλέον στην Κρήτη.

Στην γιορτή όλων των αναπτυξιακών τμημάτων βόλει του ΟΦΗ, το κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, γέμισε παιδικές φωνές.

Ηταν μια όμορφη εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν και οι γονείς των αθλητών και ανέδειξε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί σε όλο τον οργανισμό βόλει του ΟΦΗ.

"Οι υποδομές είναι ο πρωταρχικός μας στόχος" ανέφερε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του, για την δουλειά που γίνεται στις υποδομές του ΟΦΗ και ανέφερε ότι ο σύλλογος θέλει να βγάζει καλούς αθλητές και ανθρώπους.

Οπως ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ  "ξέχωρα από την πρώτη ομάδα, που είναι στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ, θέλουμε να έχουμε τις ακαδημίες του βόλεϊ, σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Εχουμε σημαντικές επιτυχίες στα αναπτυξιακά τμήματα, ενώ πρόσφατα είχαμε και την κλήση της αθλήτρια μας, Εύη Πρινιωτάκη, στην Εθνική ομάδα. Το γήπεδο γέμισε, τα παιδιά έπαιξαν και χάρηκαν. Εμείς θέλουμε τα παιδιά αυτά να αφήσουν το στίγμα τους και σαν καλοί αθλητές και σαν καλοί άνθρωποι".

Ο Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης, ανέφερε ότι  "κάναμε μια μάζωξη με γονείς και αθλητές, γνωριστήκαμε και παίξαμε μαζί βόλει και περάσαμε όμορφα.
Βλέπουμε πολύ σοβαρά τις ακαδημίες. Εχουμε φτάσει στα 150 παιδιά και συνεχίζουμε. Εχουμε δημιουργήσει παντού στο Ηράκλειο, πυρήνες ακαδημιών και έχουμε ομάδες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες σε αγόρια και κορίτσια. Είμαστε σε καλό δρόμο".

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας, αλλά και στα αναπτυξιακά των κοριτσιών, Νίκος Προύφας, ανέφερε ότι "θέλουμε να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο βόλει του ΟΦΗ.
Να τα δουλέψουμε και να τα εξελίξουμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ο ΟΦΗ πλέον πρωταγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Εχουμε δημιουργήσει ακαδημίες σε όλο το Ηράκλειο και γίνεται πολύ καλή δουλειά και τα αποτελέσματα φαίνονται".

Ο βοηθός προπονητή της πρώτης ομάδας και στα αναπτυξιακά του ΟΦΗ Νίκος Αντωνιάδης, ανέφερε πως περάσαμε πολύ ωραία με τα παιδιά και τους γονείς. Εχουμε πολλούς πυρήνες ακαδημιών. Οσο πάμε, μεγαλώνουμε. Καλούμε όλους να έρθουν κοντά στον ΟΦΗ και να μάθουν το άθλημα του βόλει".

Η έφορος βόλει του ΟΦΗ, Αντωνία Γεωργοπούλου, τόνισε πως "είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Όταν ήρθαμε, είχαμε λίγα παιδιά, αλλά πλέον έχουμε πάνω από 150 παιδιά.
Κάναμε μια διασκεδαστική προπόνηση για  να μπούμε με χαρά στο 2023. Αν δεν υπάρχουν υποδομές σε ένα σωματείο δεν υπάρχει και ομάδα.
Έχουμε καταφέρει πολλά μέσα σε δυο χρόνια και είμαστε χαρούμενοι. Οι προπονητές μας δίνουν ψυχή για να αγαπήσουν το βόλει".

Η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ, Ελευθερία Φανιουδάκη, ανέφερε με τη σειρά της ότι  "τα παιδιά απο τις υποδομές μας ήρθαν σε επαφή με το βόλει και εμείς ως πιο έμπειροι τους μεταφέραμε την αγάπη για το άθλημα. Έχουμε καλούς προπονητές και γίνεται σωστή δουλειά στον ΟΦΗ. Στις γυναίκες  τα πηγαίνουμε πολύ καλά και έχουμε υψηλούς στόχους".

Το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ ευχαριστεί τα αρτοποιεία "Σταματάκης" για την ευγενική τους προσφορά στο μπουφέ, που ακολούθησε την γιορτή των τμημάτων βόλει του ΟΦΗ.

Δείτε παρακάτω VIDEO και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ απο την γιορτή των αναπτυξιακών τμημάτων βόλει του ΟΦΗ