Ήττα χωρίς κόστος για τα κορίτσια του ΟΦΗ που έπαιξαν με απουσίες στην Πάτρα (3-1)

Ήττα χωρίς κόστος για τα κορίτσια του ΟΦΗ που έπαιξαν με απουσίες στην Πάτρα (3-1)

Παίζοντας με απουσίες στην Πάτρα, τα κορίτσια του ΟΦΗ, γνώρισαν την ήττα απο τον Απόλλωνα με 3-1 σετ, για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 βολεϊ γυναικών.

Mια ήττα δίχως κόστος, για τα κορίτσια του ΟΦΗ, που έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά τη σωτηρία.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, έδωσε ανάσες σε αρκετές αθλήτριες, ενόψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, αλλά και του Φάιναλ-4 του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος που θα γίνει στην Κύπρο και συμμετέχουν αρκετά κορίτσια του ΟΦΗ.
Συγκεκριμένα στην Πάτρα, δεν ταξίδεψαν οι Καλουτσάκη, Φανιουδάκη Ελ., Αραμπατζή και Βεργετάκη, ενώ στο βασικό σχήμα του ΟΦΗ στην Πάτρα, αγωνίστηκαν δυο παγκορασίδες η Παπαδάκη και η Τζώρτα.
Οπως ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Προύφας, "έχουμε εξασφαλίσει το στόχο της σωτηρίας στην Α2 και αποφασίσαμε να δώσουμε ανάσες σε κάποια κορίτσια που είτε ειναι πολύ κουρασμένα, είτε έχουμε παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων, ενώ υπάρχει και το σχολικό πρωτάθλημα. Είδαμε νέα πρόσωπα και ενόψει της νέας σεζόν" ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Τα σετ: 25-20, 27-25, 21-25, 25-18.

ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): Παπουλίδου, Μαριάτου,Φανιουδάκη Νικ., Μπελενιώτη, Βινιχάκη, Πιτσούλη, Τζώρτα, Φραγκιαδού, Παπαδάκη, Κοζωνάκη, Ζλατιλίδου, Πρινιωτάκη, Βουρεξάκη.