ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΑ ΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

To Γραφείο Τύπου του ΤΑΑ ΟΦΗ τιμήθηκε απο την ΕΣΑΠ ως το καλύτερο για την σεζόν 2021-22, στην εκδήλωση της κλήρωσης του πρωταθλήματος.

Ο Υπεύθυνος Τύπου του ΤΑΑ ΟΦΗ, Γιώργος Κορτσιδάκης, με επιστολή του στα Μέσα Ενημέρωσης αναφέρει:

Με αφορμή την μεγάλη τιμή, που μας έκανε η επαγγελματική λίγκα του βόλει (ΕΣΑΠ), να τιμήσει το ΤΑΑ ΟΦΗ και το Γραφείο Τύπου, για την ενημέρωση που παρέχει στα ΜΜΕ, θα ήθελα και προσωπικά να ευχαριστήσω την οικογένεια του βόλει, για την αναγνώριση της προσπάθειας μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της ΕΣΑΠ Κώστα Ασημακόπουλο, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που έχει βάλει τις βάσεις, για την προβολή, αυτού του υπέροχου και αδικημένου -απο πολλούς- αθλήματος.

Πλέον, οι επαγγελματικές ομάδες του βόλει, έχουν επαγγελματίες δημοσιογράφους, για την παροχή της ενημέρωσης και αυτό είναι μια μεγάλη κατάκτηση, του χώρου μας.

Η αναγνώριση της δουλειάς μας, σαν ΤΑΑ ΟΦΗ, απο επαγγελματίες δημοσιογράφους, με τους οποίους καθημερινά, δίνουμε την μάχη της όσο το δυνατόν καλύτερης προβολής του αγαπημένου μας βόλει, είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας.

Το να λάβω δε, την τιμητική πλακέτα απο τον "δάσκαλο" της δημοσιογραφίας Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, ήταν για μένα μια απο τις κορυφαίες μου στιγμές, στις σχεδόν τρείς δεκαετίες που συμπληρώνω, σε αυτή τη δουλειά.

Για να έρθει αυτό το βραβείο όμως, όπως τόνισα και στην υπέροχη εκδήλωση της κλήρωσης του πρωταθλήματος, χρειάστηκε να έχω και τις συνθήκες, για να δουλέψω.

Και αυτές τις συνθήκες, μου τις παρέχει απλόχερα, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, με τον οποίο μοιραζόμαστε καθημερινά, το ίδιο όραμα: Να φέρουμε το βόλει του ΟΦΗ μας, όσο το δυνατόν πιο ψηλά!

Σας ευχαριστούμε!

Γιώργος Κορτσιδάκης

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου ΤΑΑ ΟΦΗ

 

 

Images