Χένρικ Αντάμι: Με την βοήθεια του κόσμου, μπορούμε να σώσουμε την κατηγορία

Χένρικ Αντάμι: Με την βοήθεια του κόσμου, μπορούμε να σώσουμε την κατηγορία

Με την βοήθεια του κόσμου, μπορούμε να σώσουμε την κατηγορία, τονίζει ο Βραζιλιάνος πασαδόρος του ΟΦΗ Χενρικ Αντάμι, ο οποίος θεωρεί ότι ο ΟΦΗ σήμερα είναι στο καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο της σεζόν.

Οπως τονίζει σε συνέντευξη του στο match programme με τον Πήγασο Πολίχνης (Κυριακή 12/3, 5μμ, ΒΑΚ) ο 25χρονος πασαδόρος του ΟΦΗ "παίζουμε καλύτερα απο παιχνιδι σε παιχνίδι. Μετά την Ορεστιάδα πήραμε αυτοπεποίθηση. Τώρα χρειαζόμαστε τη νίκη με τον Πήγασο και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να την κατακτήσουμε, ώστε να μπούμε με περισσότερες ελπίδες στα πλει-άουτ".

Ο Αντάμι θεωρεί ότι "είμαστε στο καλύτερο επίπεδο της σεζόν τώρα. Είμαστε σε καλή φόρμα. Βελτιωνόμαστε. Λειτουργούμε καλύτερα, σαν ομάδα. Πιστεύω ότι έχουμε καλές πιθανότητες να μείνουμε στην κατηγορία στα πλεί άουτ, όπου θα κυνηγήσουμε όλα τα παιχνίδια".

Ο Αντάμι στέλνει και το μήνυμα του, στον κόσμο τοης ομάδας. Οπως λέει "είναι σημαντικό να έχουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας, στους τελικούς που έχουμε μπροστά μας. Με την Ορεστιάδα μας βοήθησαν πολύ και θέλουμε την υποστήριξη τους και με τον Πήγασο, αλλά και μετά, στα ματς που θα δώσουμε στο γήπεδο μας, για τα πλέι-άουτ".

Ο Βραζιλιάνος πασαδόρος, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία που έχει στον ΟΦΗ με τον διαγώνιο Γιώργο Τζιουμάκα. Οπως λέει "είναι φανταστικός παίκτης και τρομερός χαρακτήρας. Μου αρέσει πολύ να παίζω μαζί του και μας βοηθάει πολύ".

Τέλος, για την δική του παρουσία στον ΟΦΗ και την Ελληνική Λίγκα, τονίζει ότι "δεν είμαι ευχαριστημένος απο την πορεία της ομάδας, αλλά και απο τον εαυτό μου. Μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερα πράγματα. Αυτό που έχει σημασία τώρα, είναι ότι λειτουργούμε καλύτερα και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, για να σωθεί η ομάδα".

*Το match programme του ΟΦΗ είναι μια προσφορά της ΤΥΠΟΚΡΕΤΑ ΚΑΖΑΝΑΚΗΣ και μοιράζεται στους φιλάθλους, πριν απο τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

*Για το κρίσιμο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον πήγασο Πολίχνης την Κυριακή (12/3, 5μμ, ΒΑΚ), η διοίκηση του ΤΑΑ ΟΦΗ, ανακοίνωσε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ στους φιλάθλους