Φουλ για τίτλο οι γυναίκες του ΟΦΗ-Προκρίθηκαν στους τελικούς

Φουλ για τίτλο οι γυναίκες του ΟΦΗ-Προκρίθηκαν στους τελικούς

Την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος Κρήτης (Β' Εθνική) γυναικών, εξασφάλισε και μαθηματικά η γυναικεία ομάδα βόλει του ΟΦΗ, η οποία θα διεκδικήσει και φέτος, το πρωτάθλημα Κρήτης.

Η ομάδα του ΟΦΗ, κέρδισε στο εξ αναβολής παιχνίδι τον ΓΑΣ Μεσσαράς με 3-0 σετ (25-19, 25-10, 25-18) και προκρίθηκε στα τελικά όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Κύδωνα, σε δυο παιχνίδια μέσα και έξω.

Ετσι, το τελευταίο παιχνίδι των γυναικών του ΟΦΗ με τον Πήγασο (Κυριακή 26/3, 7μμ) δεν έχει βαθμολογική σημασία.

Η σύνθεση του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΓΑΣ Μεσσαράς: Φανιουδάκη Ελ, Πρινιωτάκη, Φανιουδάκη Ν, Λούπη, Καλουτσάκη, Φραγκιαδου, Κοζωνάκη, Πιτσούλη, Παπουλίδου,Πετροπούλου,Μπελενιώτη, Ματαλλιωτάκη, Δόσπρα.

Στο μεταξύ, ο ΟΦΗ και στην κατηγορία των κορασίδων, στοχεύει σε πρόκριση στον τελικό, για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα Κρήτης.

Την 1η Απριλίου στα Χανιά, θα γίνει η ρεβάνς με τον Κύδωνα.

Ο ΟΦΗ έχει κερδίσει 3-0 στο πρώτο παιχνίδι και χρειάζεται ένα σετ για να πάρει την πρόκριση στον τελικό, όπου έχει ήδη προκριθεί ο Πήγασος.

Αν περάσουν και οι κορασίδες του ΟΦΗ στον τελικό, τότε ο ΟΦΗ φέτος θα έχει 3/3 στα κορίτσια, μαζί με την κατηγορία Νεανίδων, στην οποία ήδη έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Κρήτης.

Όλα αυτά δείχνουν, την δυναμική που έχει αποκτήσει το βόλει του ΟΦΗ στα κορίτσια, σε όλες τις κατηγορίες.