Ο Στάθης Αραμπόπουλος στο  Match Programme του ΟΦΗ: "Χρειαζόμαστε μια νίκη, για να αλλάξει η ψυχολογία μας"

Ο Στάθης Αραμπόπουλος στο Match Programme του ΟΦΗ: "Χρειαζόμαστε μια νίκη, για να αλλάξει η ψυχολογία μας"

"Η ομάδα χρειάζεται μια νίκη που θα αλλάξει την ψυχολογία μας" τονίζει ο 24χρονος (1μ88) ακραίος του ΟΦΗ, Στάθης Αραμπόπουλος, για την αναμέτρηση με την Κηφισιά (Κυριακή 15/1, 5μμ).

Ο παίκτης του ΟΦΗ μίλησε στο Match Programme του αγώνα και αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, αλλά και στη συνέχεια.

Οπως ανέφερε "σίγουρα η πορεία της ομάδας, δεν είναι αυτή που περιμέναμε. Ηρθαν κάποια αναπάντεχα αποτελέσματα.
Είχαμε και κακές συγκυρίες, με τραυματισμούς και κρούσματα κορονοιου σε κρίσιμα παιχνίδια. Πέσαμε ψυχολογικά και μετά υπήρχαν δυσκολίες.

Δεν τα παραταμε όμως.  Εχουμε μπροστά μας ένα ολόκληρο γύρο. Παιχνίδι με παιχνίδι θα κυνηγάμε ότι καλύτερο. Η ομάδα θα ενισχυθεί και θα παρουσιαστεί καλύτερη, Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά τώρα και θα προσπαθήσουμε να παρουμε ότι μπορούμε".

Για το παιχνίδι με την Κηφισιά, ανέφερε ότι "η Κηφισιά είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι πολύ καλό σύνολο. Με ένα προπονητή που δουλεύει πολύ.
Θα είναι ανταγωνιστικό παιχνίδι. Θα δώσουμε το καλύτερο, για να πάρουμε τη νίκη, που τόσο πολύ χρειαζόμαστε, για να αλλάξει η ψυχολογία μας".

Για τη δική του παρουσία στον ΟΦΗ, ανέφερε ότι "προσπαθώ, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Μπαίνω μέσα και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα".

*Το match programme του ΟΦΗ, διατιθεται σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας και είναι μια προσφορά της ΚΑΖΑΝΑΚΗΣ ΤΥΠΟΚΡΕΤΑ.

*Στο παιχνίδι ΟΦΗ-Κηφισιά, υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ.