Ο ΟΦΗ θέλει να κάνει φέτος την καλύτερη του χρονιά στην Volley League (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο ΟΦΗ θέλει να κάνει φέτος την καλύτερη του χρονιά στην Volley League (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με όνειρα και φιλοδοξίες, να είναι η φετινή 4η συνεχόμενη σεζόν στην Volley League, η καλύτερη της πορείας της, στην μεγάλη κατηγορία, η ομάδα βόλει του ΟΦΗ πάτησε ξανά το παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου, στην πρώτη προπόνηση, της χρονιάς.

Ο Κώστας Δεληκώστας μέτρησε παρόντες και δικαιολογημένους απόντες, αλλά περιμένει καθημερινές αφίξεις μέχρι την Παρασκευή, ώστε να έχει στο γήπεδο, όλο το ρόστερ, με το οποίο θα δουλέψει ο ΟΦΗ στη φετινή σεζόν.
"Η φετινή ομάδα, δεν έχει σχέση με την περσινή. Πέρσι είχαμε κολλεγιόπαιδα, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, έχουμε έμπειρους παίκτες" είπε ο Δεληκώστας, ο οποίος τόνισε ακόμη ότι "ο στόχος μας θα είναι η εύκολη παραμονή και απο εκεί και πέρα, αν μπορούμε, μια θέση στην εξάδα".
Στην πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ βρέθηκαν οι Βαγγέλης Βαϊόπουλος (22, 2μ03, κεντρικός), Αλέξανδρος Χήρας (35, 1μ98, κεντρικός), Δημήτρης Τσαλικιάν (24, 1μ91, διαγώνιος), Στάθης Αραμπόπουλος (24, 1μ88, ακραίος), αλλά και κάποιοι υπο δοκιμήν αθλητές που θα περάσουν απο το μικροσκόπιο του προπονητή του ΟΦΗ.
Απο την Τρίτη (6/9) στην προπόνηση θα είναι και οι Γρηγόρης Μπαρταξιάν (20, 1μ94, πασαδόρος), Νίκος Γκόνας (20, 1μ94, ακραίος), ενώ αναμένεται και ο Ιρανός πασαδόρος της ομάδας Amirabbas Moradi (Ιράν, 26, 1μ93).
Στις επόμενες ημέρες, αναμένονται στο Ηράκλειο και οι Jared Jarvis (Joey) (Καναδάς, 26, 1μ97, ακραίος), Rodrigo Ruiz Abrao (Βραζιλία, 26, 1μ95, ακραίος), Θοδωρής Τσαδήμας (27, 1μ82, λίμπερο), Igobe Sikuku (Μποτσουάνα Αφρική, 28, 2μ04, διαγώνιος).
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένονται στο Ηράκλειο, όλοι οι παίκτες, προκειμένου να τεθούν στην διάθεση του Κώστα Δεληκώστα.
Στην πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ, το "παρών" έδωσε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει Γιάννης Δανδάλης, αλλά και ισχυρή παρουσία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Καζανάκης, Αποστολάκης, Κουμπενάκης, Ζερβάκης, Αρώνης, Παντελίδης).
Οι τελευταίοι, ευχήθηκαν στον Γιάννη Δανδάλη, τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα και τους αθλητές, υγεία και καλή επιτυχία στην φετινή χρονιά.
Το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ συνεχίζεται καθημερινά με διπλές προπονήσεις. Το πρωί βάρη στο γυμναστήριο και το απόγευμα δουλειά στο γήπεδο, απο τον Κώστα Δεληκώστα και τους συνεργάτες του (βοηθός Νίκος Αντωνιάδης, γυμναστής Κώστας Σφακιανάκης).

 

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ


Πασαδόροι: Amirabbas Moradi (Ιράν, 26, 1μ93), Γρηγόρης Μπαρταξιάν (20, 1μ94).
Λίμπερο: Θοδωρής Τσαδήμας (27, 1μ82).
Κεντρικοί: Βαγγέλης Βαϊόπουλος (22, 2μ03), Αλέξανδρος Χήρας (35, 1μ98).
Διαγώνιοι: Igobe Sikuku (Μποτσουάνα Αφρική, 28, 2μ04), Δημήτρης Τσαλικιάν (24, 1μ91).
Ακραίοι: Jared Jarvis (Joey) (Καναδάς, 26, 1μ97), Rodrigo Ruiz Abrao (Βραζιλία, 26, 1μ95), Νίκος Γκόνας (20, 1μ94), Στάθης Αραμπόπουλος (24, 1μ88).