Η χειρότερη εμφάνιση του ΟΦΗ, που περιμένει τις μεταγραφές για να βελτιωθεί

Η χειρότερη εμφάνιση του ΟΦΗ, που περιμένει τις μεταγραφές για να βελτιωθεί

Στην χειρότερη φετινή του εμφάνιση, ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 3-0 απο την Κηφισιά, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου και συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αναφορικά με την σωτηρία του, για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Volley League.

Ο ΟΦΗ ενισχύθηκε με τον Τούρκο ακραίο Αltay Demirci , ο οποίος με μια προπόνηση πήρε την ευκαιρία απο τον Κώστα Δεληκώστα.

Ωστόσο, είχε την ατυχία, παραμονές του αγώνα, να χάσει με τράβηγμα, τον λίμπερο Τσαδήμα, γεγονός που αποδιοργάνωση την αμυντική του λειτουργία.

Λίμπερο για τον ΟΦΗ, αγωνίστηκε ο Αραμπόπουλος (και για κάποιες φάσεις ο 18χρονος Δαρίδης), ενώ κεντρικός ο 21χρονος Γκόνας.

Ο ΟΦΗ είχε τραγικά ποσοστά στην υποδοχή και στην επίθεση, με αποτέλεσμα, να γίνει εύκολη λεία, για την πολύ καλή ομάδα της Κηφισιάς, η οποία, πανηγύρισε μια καθαρή νίκη στο ΒΑΚ με 3-0 και παραμένει στην πρώτη 5αδα.

Ο ΟΦΗ με την εικόνα του, ήταν πολύ λίγος, για να ανταγωνιστεί την Κηφισιά.

Η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα, έχασε χωρίς αντίσταση σχεδόν και τα τρία σετ, μια μικρή εξαίρεση το δεύτερο (12-25, 21-25,13-25).

Η Κηφισιά του Χριστοφιδέλη, στηριζόμενη στο πολύ καλό σερβίς της και την εξαιρετική οργάνωση απο τον έμπειρο πασαδόρο Στιβαχτή, έμοιαζε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, να κάνει μια καλή προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Διαιτητές: Αγγελίδης-Τραχαλάκη (Σύνδεσμος Κρήτης).

ΟΦΗ (Δεληκώστας): Αραμπόπουλος (λ), Σικούκου 11, Αντάμι, Βαϊόπουλος 10,  Ντεμιρτσί 3, Γκόνας 3, Αμπράο 3, Δαρίδης.

Κηφισιά (Χριστοφιδέλης): Oκοσάνοβιτς 14, Στιβαχτής 2, Ρικάρντο 9, Φιλιππακόπουλος, Σπηλιώτης 2, Μορέιρα 9,Τσέιβερς 15, Κοντοστάθης.

Δείτε όλο το παιχνίδι, απο το κανάλι της ΕΣΑΠ.