Πήραν την πρώτη κούπα της σεζόν τα κορίτσια του ΟΦΗ-Κατέκτησαν το Κύπελλο Κρήτης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πήραν την πρώτη κούπα της σεζόν τα κορίτσια του ΟΦΗ-Κατέκτησαν το Κύπελλο Κρήτης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τον πρώτο τίτλο της σεζόν, κατέκτησε η γυναικεία ομάδα βόλει του ΟΦΗ.

Στον τελικό του Κυπέλλου Κρήτης, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, κέρδισε την αξιόλογη ομάδα του Πήγασου με 3-1 σετ και κατέκτησε το τρόπαιο.

Πλέον τα κορίτσια του ΟΦΗ, ετοιμάζονται για την έναρξη του πρωταθλήματος Κρήτης, με στόχο το ντάμπλ και την διεκδίκηση και φέτος της ανόδου στην Α2 βόλει.

Οπως ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Προύφας "είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τα κορίτσια. Πήραμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Συγχαρητήρια τόσο στα δικά μας κορίτσια, όσο και του αντιπάλου για την προσπάθεια τους. Εμείς πλεον προετοιμαζόμαστε για το πρωτάθλημα, όπου και φέτος οι στόχοι μας είναι υψηλοί".

Μετά το τέλος του αγώνα, τα κορίτσια του ΟΦΗ, πανηγύρισαν ένα κουβάρι με τους προπονητές, τους ανθρώπους της ομάδας και φιλάθλους του ΟΦΗ, την επιτυχία τους.

Τα σετ: 10-25, 25-19, 23-25, 20-25.

Η σύνθεση του ΟΦΗ (προπονητής Νίκος Προύφας): Καλουτσάκη Ε, Φανιουδάκη Ελ, Φανιουδάκη Νικ., Πρινιωτάκη Εύη, Πιτσούλη Εμμ, Κανδυλάκη Κ., Γκιζιώτη Ειρ., Βυνιχάκη Μ, Ζλατιλίδη Ι., Μακρή Μαν, Βλαχάκη Ε, Παπουλίδου Κ, Πετροπούλου Γ., Ματαλλιωτάκη Θ.