Ο νεανικός ΟΦΗ ηττήθηκε με 3-1 σετ στην "Ελληνική" κόντρα με τον Αριστοτέλη Σκύδρας

Ο νεανικός ΟΦΗ ηττήθηκε με 3-1 σετ στην "Ελληνική" κόντρα με τον Αριστοτέλη Σκύδρας

Στην "Ελληνική" κόντρα, με τον Αριστοτέλη Σκύδρας, καθώς και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με αμιγώς Ελληνες παίκτες, ο ΟΦΗ πήρε ένα σετ, έχασε στις λεπτομέρειες ένα ακόμη και τελικά γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ, στο δεύτερο παιχνίδι του, για το Λίγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο της Πολίχνης στην Θεσσαλονίκη.

Ο ΟΦΗ έδειξε καλύτερο πρόσωπο, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι με τον Αθλο Ορεστιάδας, αλλά είναι γεγονός ότι οι 4 ξένου του, που δεν αγωνίστηκαν ούτε σε αυτό το παιχνίδι, τον ανεβάζουν επίπεδο.

Σίγουρα πάντως, ο τεχνικός του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, έμεινε ικανοποιημένος απο κάποια απο τα νέα παιδιά που διαθέτει ο ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα, έχει ένα ακόμη παιχνίδι για το Λίγκ Καπ την Κυριακή (3μμ) με τον Πήγασο Πολίχννης και επιστρέφει στην Κρήτη, για να ξεκινήσει την προετοιμασία της, για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, όπου θα έχει στην διάθεση της, τους 4 ξένους της, με σκοπό να δείξει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, απέναντι στους πρωταθλητές.

Tα σετ: 26-28, 25-21, 19-25, 20-25.

ΟΦΗ (Δεληκώστας): Xήρας 10, Μπαρντακτζιάν 2, Αραμπόπουλος 11, Τσαλικιάν 16, Βαϊόπουλος 10, Γκόνας 10, Δαρίδης, Καφαντάρης.

Αριστοτέλης Σκύδρας (Σδραυκάκης): Παντακίδης 2, Παπαγεωργίου 5, Σδραυκάκης 14, Τσέλιος 14, Σαρικείσογλου 22,Παλαιολόγος 21, Αντωνίου,Συναδινός, Βλαχόπουλος.

 

Δείτε όλο το παιχνίδι που μεταδόθηκε σε LIVE STREAMING