Ο Ιγκόμπε Σικούκου στο ofivolleyball.gr : "Μπορώ να δώσω περισσότερα στον ΟΦΗ"

Ο Ιγκόμπε Σικούκου στο ofivolleyball.gr : "Μπορώ να δώσω περισσότερα στον ΟΦΗ"

Ο Αφρικανός διαγώνιος του ΟΦΗ Ιγκόμπε Σικούκου, έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα της ομάδας, με 20 πόντους απέναντι στον ισχυρό ΠΑΟΚ

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 3-1 σετ, αλλά ο παίκτης απο την Μποτσουάνα, ήταν ένα απο τα κέρδη της ομάδας του Κώστα Δεληκώστα.

Οπως δήλωσε ο Σικούκου στο ofivolleyball.gr "είμαι χαρούμενος απο την εμφάνιση, αλλά θα ήθελα να έχει συνδυαστεί με μια μεγάλη νίκη για μας. Προσπαθήσαμε πολύ, πήραμε ένα σετ, αλλά μέχρι εκεί. Οσο για τη δική μου εμφάνιση, πιστεύω ότι μπορώ να δώσω πολύ περισσότερα στην ομάδα. Ο κόουτς με πιέζει, γιατί πιστεύει σε μένα και βλέπει ότι μπορώ να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσω και να δείξω καλύτερη εικόνα στη συνέχεια".

Για την εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Σικούκου, ανέφερε ακόμη ότι "ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι. Ήταν πρόκληση για μας. Προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι απο το παιχνίδι, πήραμε ένα σετ, αλλά τελικά ηττηθήκαμε με 3-1. Κάναμε κάποια λάθη που μας κόστισαν. Αλλά παίξαμε και με μια πολύ καλή ομάδα, που θα είναι στους διεκδικητές του τίτλου. Ομως νομίζω ότι το σετ που πήραμε, μας έδειξε σαν ομάδα τι μπορούμε να κάνουμε, απέναντι και σε μια τόσο καλή ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ. Αυτό πρέπει να το κρατήσουμε για τη συνέχεια και να παίξουμε ακόμα καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια. Νομίζω ότι η ομάδα απο παιχνίδι σε παιχνίδι, εμφανίζεται καλύτερη".

Για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ με το Μίλωνα, ο Ιγκόμπε Σικούκου, τόνισε πως  "με τον Μίλωνα, είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.  Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε, για τη νίκη. Παίζουμε βέβαια μακριά απο την έδρα μας και αν παίξουμε με αυτοπεποίθηση μπορούμε να τα καταφέρουμε".