Μια ακόμη πρωταθλήτρια στον ΟΦΗ

Μια ακόμη πρωταθλήτρια στον ΟΦΗ

Νέα μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για την γυναικεία ομάδα βόλει του ΟΦΗ, η οποία θα συνεχίσει και φέτος την δυναμική της πορεία, με στόχο την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες.

Απέκτησε, με μεταγραφή απο την Αθλεση, την πασαδόρο Ελένη Καλουτσάκη, πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία Κ17 Βeach Volley στο Λουτράκι.

Στους αγώνες αυτούς, είχε συμπαίκτρια, την αθλήτρια του ΟΦΗ Θέμις Ματαλλιωτάκη, με την οποία θα είναι φέτος μαζί στον ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι, πρόσφατα, ο ΟΦΗ, απέκτησε  απο τον Πήγασο και τις Eλευθερία Φανιουδάκη (2005, ακραία) και Νικολέτα Φανιουδάκη (2006, διαγώνιος-ακραία), πρωταθλήτριες Ελλάδος στην κατηγορία Κ19 στο Beach Volley, στον Καρτερό.

Οι μεταγραφές αυτές, δείχνουν, ότι στον ΟΦΗ, θέλουν να χτίσουν ένα ισχυρό κορμό αξιόλογων αθλητριών, για τα επόμενα χρόνια.

Με προπονητή, τον έμπειρο Νίκο Προύφα, κατέκτησαν πέρσι το πρωτάθλημα Κρήτης και πήγαν στα μπαράζ ανόδου για την Α2, αλλά πήραν την τρίτη θέση (ανέβηκαν δυο ομάδες).

Και φέτος όμως, δείχνουν με τις κινήσεις που έχουν κάνει, ότι βάζουν ψηλά την πήχη, με στόχο την άνοδο.

 

Στην φωτογραφία, η Ελένη Καλουτσάκη (αριστερά) και η Θέμις Ματαλλιωτάκη, στην κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία Κ17 Βeach Volley στο Λουτράκι.