Κώστας Δεληκώστας: "Xρειαζόμαστε τη νίκη με τη Σκύδρα"

Κώστας Δεληκώστας: "Xρειαζόμαστε τη νίκη με τη Σκύδρα"

"Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και μάλιστα απο αυτά που πρέπει να πάρουμε, για να πετύχουμε τους στόχους μας" τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, για την αναμέτρηση με τον Αριστοτέλη Σκύδρας, που θα γίνει την Κυριακή (6/11), στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, για την 3η αγωνιστική της Volley League.

Μετά απο δυο ήττες, απο Παναθηναϊκό και Κηφισιά, ο ΟΦΗ βάζει πλώρη για το πρώτο του τρίποντο, απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα.

Οπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ "το χρειαζόμαστε αυτό το παιχνίδι και πρέπει να το πάρουμε. Εύχομαι να έχουμε και πάλι μαζί μας τον κόσμο μας. Με τον Παναθηναϊκό, η εικόνα ήταν φανταστική. Εύχομαι να συμβεί το ίδιο και σε αυτό το παιχνίδι".

Για το ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα ο Κώστας Δεληκώστας, επισημαίνει ότι  "έχουμε ατυχίες με τον κορονοϊό. Δεν έχουμε προπονηθεί ακόμη όλοι μαζί και δεν έχουμε παίξει σε κανένα παιχνίδι ,με την κανονική μας επτάδα. Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε χωρίς τον βασικό πασαδόρο και το διαγώνιο. Με την Κηφισιά χωρίς τον λίμπερο, που είναι ο πυλώνας της άμυνας μας. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Κηφισιά, πήγαμε πολύ καλά στα δυο πρώτα σετ και θα έπρεπε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο. Εύχομαι με τη Σκύδρα, να παίξουμε πλήρεις και να δείξουμε τις δυνατότητες μας".

*Το παιχνίδι ΟΦΗ-Αριστοτέλης Σκύδρας, έχει οριστεί για την Κυριακή 6/11 στις 4μμ, ωστόσο η ομάδα της Σκύδρας, έχει καταθέσει αίτημα για μετάθεση του αγώνα στις 6μμ, κάτι που έχει αποδεχθεί ο ΟΦΗ, αλλά οριστική αποφαση θα λάβει η ΕΣΑΠ.