Κώστας Δεληκώστας: "O ΟΦΗ έχει σοβαρό πρόεδρο και καλές συνθήκες δουλειάς"

Κώστας Δεληκώστας: "O ΟΦΗ έχει σοβαρό πρόεδρο και καλές συνθήκες δουλειάς"

Το εγκώμιο του προέδρου του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, έπλεξε ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Volley League.

Οπως είπε "ο ΟΦΗ έχει ένα σοβαρό πρέδρο και καλή διοίκηση. Δεν είναι μόνο ότι βοηθάει οικονομικά. Ξέρει απο πρωταθλητισμό. Αυτά που λέγονται μεταξύ μας, είναι σοβαρά και προσπαθούμε να πιάσουμε τον στόχο".

Ο έμπειρος τεχνικός, μίλησε ακόμη,.για τις συνθήκες που έχει βρεί στο Ηράκλειο. Οπως είπε "έχω βρεί πολύ καλές συνθήκες δουλειάς στο Ηράκλειο και το λέω αυτό για όποιον επόμενο προπονητή συνεργαστεί με την ομάδα αυτή".

Ο προπονητής του ΟΦΗ, δήλωσε πολύ αισιόδοξος, για τον φετινό ΟΦΗ.

Οπως ανέφερε "φέτος η ομάδα είναι διαφορετική από πέρσι. Το σχέδιο μας, μοιάζει με τα πρότζεκτ που κάναμε στο Βραχάτι (σ.σ.Παμβοχαϊκό). Πέρυσι είχαμε παίκτες από κολλέγια. Φέτος, είναι πιο έμπειροι, έχουν άλλα χαρακτηριστικά. Στη θεωρία είμαστε πολύ καλοί. Θα τα καταφέρουμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος από το ρόστερ".

Για το όραμα του στον ΟΦΗ, τόνισε ότι  "θέλουμε να οργανώσουμε το σωματείο μας ώστε να έχει έτοιμα τα βασικά στην οργάνωση, είτε είναι προπονητής ο Δεληκώστας, είτε κάποιος άλλος. Να ξέρει ότι θα έρθει σε ένα οργανωμένο σωματείο και θα βρεί πολλά έτοιμα πράγματα για να κάνει πρωταθλητισμό".

Ο Δεληκώστας αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ στις γυναίκες, αλλά και στις υποδομές. Οπως είπε "κάνουμε και μία προσπάθεια στη γυναικεία ομάδα. Ξέρετε στο Ηράκλειο, τα αγόρια παίζουν πολύ ποδόσφαιρο. Βοηθάμε πολύ και στις υποδομές".

Για τα προβλήματα στο χώρο του βόλει ανέφερε ότι "δεν βλέπω προβλήματα. Τα χρήματα απο το στοίχημα είναι έξτρα. Χρειάζεται περισσότερη προβολή το άθλημα μας. Χρειάζεται και σοβαρή δουλειά σε νεαρούς παίκτες. Στις ομάδες, στις υποδομές δεν υπάρχει σχέδιο, τα παιδιά μαθαίνουν από ένστικτο. Αν βάλουμε και τη μέθοδο το άθλημα θα ανέβει αρκετά".

Ο Ιρανός πασαδόρος του ΟΦΗ  Αμίραμπας Μαράντι, ανέφερε ότι  "είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα και η δεύτερη εκτός Ιράν. Εχω ακούσει πολλά για τα μεγάλα αστέρια που αγωνίζονται στην Ελλάδα αλλά και για τους φιλάθλους που είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί".

Το πρόγραμμα του ΟΦΗ

1η αγωνιστική - 10η αγωνιστική

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός ΑΟ

2η αγωνιστική - 11η αγωνιστική

ΑΟΠ Κηφισιάς - ΟΦΗ

3η αγωνιστική - 12η αγωνιστική

ΟΦΗ - ΦΕΣ Αριστοτέλης

4η αγωνιστική - 13η αγωνιστική

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ

5η αγωνιστική - 14η αγωνιστική

ΑΟΝΣ Μίλων - ΟΦΗ

6η αγωνιστική - - 15η αγωνιστική

ΟΦΗ - ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

7η αγωνιστική - 16η αγωνιστική

ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας - ΟΦΗ

8η αγωνιστική - 17η αγωνιστική

ΟΦΗ - Ολυμπιακός ΣΦΠ

9η αγωνιστική - 18η αγωνιστική

Πήγασος Πολίχνης - ΟΦΗ

 

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις