Κώστας Δεληκώστας: Χαμόγελα για την πρώτη νίκη, μπράβο στον κόσμο, αιχμές για την ΕΣΠΕΚ

Κώστας Δεληκώστας: Χαμόγελα για την πρώτη νίκη, μπράβο στον κόσμο, αιχμές για την ΕΣΠΕΚ

Ο προπονητης του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, πανηγύρισε με τους παίκτες του, την μεγάλη νίκη επί του Αριστοτέλη Σκύδρας στο κλειστό του ΒΑΚ με 3-0 σετ, ευχαρίστησε τους φιλάθλους του ΟΦΗ για την ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και πάλι στο γήπεδο και άφησε αιχμές για την Τοπική Ένωση Βόλεϊ Κρήτης (ΕΣΠΕΚ), για την απόρριψη του αιτήματος του ΟΦΗ να αναβάλλει τον τελικό του Κυπέλλου Κρήτης, που είχε οριστεί την ίδια ώρα με τον αγώνα του ΟΦΗ.

Στον τελικό είχε προκριθεί η γυναικεία ομάδα βόλει του ΟΦΗ και όπως είπε ο Δεληκώστας "εγκληματούν αυτοί που δεν επιδιώκουν να έρθουν τα παιδιά στα παιχνίδια μας στην Volley League. Τα παιδιά πρέπει να έχουν ινδάλματα".

Για το παιχνίδι, είπε ότι "θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας. Ηταν και σε αυτό το παιχνίδι, πολύ ωραία η ατμόσφαιρα. Πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας και στα επόμενα παιχνίδια".

Αναλυτικά οι δηλώσεις μετά τον αγώνα ΟΦΗ-Αριστοτέλης Σκύδρας 3-0 σετ:

Κώστας Δεληκώστας (προπονητής ΟΦΗ): 

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρώτη νίκη. Ήμασταν πιεσμένοι στο πρώτο σετ, γιατί δεν ξέραμε τι να περιμένουμε ακριβώς απο την ομάδα μας. Κάναμε μια εβδομάδα προπόνηση με τον πασαδόρο μας, γιατί έλειπε με κορονοϊό. Μας έλειπε και ο λίμπερο ο Τσαδήμας, έπαιξε μόνο με μια προπόνηση. Ουσιαστικά τώρα χτίζουμε την ομάδα. Προσπαθούμε να βρεθούμε με τον πασαδόρο. Αφιερώσαμε πολύ χρόνο στον πασαδόρο και τους επιθετικούς και δε δουλέψαμε πολύ στο μπλοκ άμυνα. Αρκετοί παίκτες μου στο μπλοκ είναι σε νηπιακό επίπεδο και αυτή την εβδομάδα θα δουλέψουμε πολύ. Αργούμε πολύ στο χρόνο, στο μπλοκ. Για αυτό στην αρχή δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το παιχνίδι του Προύσαλη που ήταν πολύ καλός και δεν κάναμε πολλά μπρέικ-πόιντ. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Θέλουμε λίγο χρόνο, αλλά νομίζω με δουλειά θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί.

Τώρα φιλοξενούμε τον ΠΑΟΚ. Είναι ομάδα απο την τετράδα, έχουμε λίγες πιθανότητες, αλλά θα προσπαθήσουμε να τις εξαντλήσουμε.

Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας. Ηταν και σε αυτό το παιχνίδι, πολύ ωραία η ατμόσφαιρα. Πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας και στα επόμενα παιχνίδια.

Θέλω να πω κάτι ακόμη. Κάναμε ένα αίτημα στην τοπική ένωση του βόλει για να αναβληθεί ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών Κρήτης στο βόλει που είχε οριστεί την ίδια ώρα με το δικό μας παιχνίδι. Στον τελικό είχε προκριθεί η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ και ζητήσαμε αναβολή, ώστε να είναι τα κορίτσια στο γήπεδο, για εμπειρίες. Δεν ξέρω, πρόσωπα και δε ξέρω γιατί απορρίφθηκε το αίτημα μας για αναβολή. Εγκληματούν αυτοί που δεν επιδιώκουν να έρθουν τα παιδιά στα παιχνίδια μας στην Volley League.

Τα παιδιά πρέπει να έχουν ινδάλματα. Τα παιδιά αυτά θα έβλεπαν σήμερα τον Σαρικείσογλου που είναι σχεδόν 40 χρονών και παίζει.

Θα έβλεπαν τον Προύσαλη που ήταν 12 χρόνια πασαδόρος της Εθνικής ομάδας.

Η επαφή του είναι αξεπέραστη. Αυτά είναι παραστάσεις για τα παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν απο εικόνα, να έχουν παραστάσεις και να αγαπήσουν το βόλει. Αυτό που έκαναν είναι πολύ άδικο".

Θοδωρής Τσαδήμας (λίμπερο ΟΦΗ):

"Είναι πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα. Είναι νίκη και τρίποντο. Το χρειαζόμασταν πολύ. Δεν είχαμε καταφέρει ακόμη να παίξουμε όλοι μαζί. Πρώτη φορά το κάναμε, να είμαστε όλοι οι παίκτες μαζί. Ταλαιπωρήθηκα απο τον covid δέκα μέρες.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη.

Βαθμολογικά και ψυχολογικά. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις.

Τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ, που είναι δυνατή ομάδα και κυνηγάει όλους τους στόχους.

Εύχομαι να δείξουμε και πάλι ένα καλό πρόσωπο".

Παναγιώτης Σδραυκάκης (προπονητής Αριστοτέλη Σκύδρας):

"Με τρία μπλοκ στο παιχνίδι δύσκολα θα κερδίσεις. Η υποδοχή μας δεν ήταν καλή σε σχέση με τον ΟΦΗ, οπότε και εκεί ήμασταν στα μείον. Δεν τα πήγαμε όσο καλά θα θέλαμε. Και εμείς και ο ΟΦΗ, έχουμε τους ίδιους στόχους να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ήταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, ευελπιστούμε στα επόμενα".

Μιχάλης Σαρικεϊσογλου (αθλητής Αριστοτέλη Σκύδρας):

"To μυστικό για να παίζουμε ακόμη το ξέρει καλά ο κόουτς Δεληκώστας, τον οποίο ευχαριστώ για τα καλά του λόγια.

Είναι μεγάλη η βοήθεια που έχει δώσει σε αθλητές σαν εμένα και μπορούμε να συνεχίζουμε ακόμη, σε αυτό το επίπεδο.

Σήμερα δεν είμαστε για συγχαρητήρια. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί.

Να πάρουμε κάτι παραπάνω.

Δυστυχώς χάσαμε το πρώτο σετ, μας στοίχισαν τα λάθη. Χάσαμε πολλά σερβίς και κάναμε λάθη στην επίθεση.

Η ομάδα της Σκύδρας πρέπει να λύσει τα εσωτερικά και εξωτερικά της προβλήματα.

Τα προβλήματα πιέζουν την κατάσταση.

Θεωρώ ότι με την βοήθεια των ανθρώπων, αυτά τα προβλήματα θα λυθούν και η ομάδα θα δείξει καλύτερο πρόσωπο.

Εχουμε ομάδα με ταλέντο, ένα προπονητή που προσπαθεί πολύ στην προπόνηση.

Εμείς είδαμε το παιχνίδι του ΟΦΗ στην Κηφισιά, αλλά ο ΟΦΗ ήταν πολύ διαφορετικός σήμερα. Δεν είχε καμία σχέση.

Πολύ βελτιωμένος μέσα σε μια εβδομάδα.

Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και στο πρόεδρο της ομάδας, για την προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Εχει πολύ καλή ομάδα φέτος και με αυτόν τον προπονητή θα βελτιώνεται.

Είναι μια απο τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος.

Αλλά θεωρώ ότι και εμείς μπορούμε να γίνουμε αν λυθούν κάποια προβλήματα.

Το πρωτάθλημα φέτος είναι λίγο περίεργο. Ολοι μπορούν να κερδίσουν και όλοι μπορούν να χάσουν.

Θέλουμε και εμείς να χτυπάμε όλα τα σετ, με οποιαδήποτε αντίπαλο".