Κώστας Δεληκώστας: "Τα κρούσματα κορωνοϊού μας έχουν επηρεάσει"

Κώστας Δεληκώστας: "Τα κρούσματα κορωνοϊού μας έχουν επηρεάσει"

"Τα κρούσματα κορωνοϊού μας έχουν επηρεάσει" ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας για την ήττα του ΟΦΗ στην Κηφισιά με 3-0 σετ, για την δεύτερη αγωνιστική της Volley League.

Οπως ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά τη λήξη του αγώνα στο "Ζηρίνειο"  "αν και δεν πιάσαμε καλή απόδοση στο 1ο και στο 2ο σετ μέχρι και τον 20ο πόντο ήμασταν μπροστά. Κάναμε 7 μπρέικ πόιντ στο 1ο σετ, 5 στο δεύτερο και ήμασταν μέσα στη διεκδίκηση. Κάποια λάθη τακτικής, ειδικά ένα μπλοκ στο δεύτερο σετ, μας στοίχισαν. Τα κρούσματα κορωνοϊου επηρέασαν την ομάδα καθώς ο πασαδόρος και ο διαγώνιος κάνανε μόλις μία προπόνηση μετά από 10 ημέρες, ενώ είχαμε και την απουσία του Τσαδήμα. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και σύντομα θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Απόψε θέλαμε κάτι περισσότερο αλλά δεν τα καταφέραμε".

Ο κεντρικός του ΟΦΗ Βαγγέλης Βαϊόπουλος  ανέφερε με τη σειρά του, οτι  "συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια τους. Σίγουρα, αυτή τη στιγμή η Κηφισιά είναι μία ταχύτητα πάνω από εμάς. Απόψε ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε σχεδόν ολόκληρη η ομάδα. Κάναμε την προσπάθεια μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε, όσο ανταγωνιστικοί θέλουμε. Όλοι μας μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Δεν μας αγχώνει η ήττα και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας".

Ο ΟΦΗ στρέφει πλέον την προσοχή του, στην επόμενη αγωνιστική, όπου υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, το νεοφώτιστο Αριστοτέλη Σκύδρας, σε ένα παιχνίδι, στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος, για την ομάδα του Κώστα Δεληκώστα.